Η εταιρεία Costa Cruises ανακοίνωσε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται συνεχώς θα υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά το πρόγραμμα του κρουαζιερόπλοιου Costa Luminosa.

Το Costa Luminosa χωρητικότητας 2.826 επιβατών το οποίο αναχώρησε από την Αμερική στις 5 Μαρτίου είχε ως τελικό προορισμό το λιμάνι της Βενετίας στο οποίο και θα προσέγγιζε στις 25 Μαρτίου.

Ωστόσο όπως προαναφέραμε λόγω της καραντίνας που βρίσκεται η γειτονική χώρα το κρουαζιερόπλοιο θα έχει ως τελευταίο σταθμό στις 20 Μαρτίου τη Μασσαλία με συνέπεια να ακυρωθούν οι αφίξεις σε Σαβόνα 21 Μαρτίου , Νάπολη 22 Μαρτίου , Ντουμπρόβνικ 24 Μαρτίου και Βενετία 25 Μαρτίου.

Στις 29 Μαρτίου το Costa Luminosa θα ξεκινούσε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα σε Αδριατική , Ιόνιο και Αιγαίο με home port τη Βενετία και την πρώτη άφιξη στην Κέρκυρα να είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου.

Με τις παραπάνω εξελίξεις πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αλλαγές ή και ακυρώσεις στο πρόγραμμα ωστόσο η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τι ταξίδια θα πραγματοποιήσει με το κρουαζιερόπλοιο να βρίσκεται στη Μασσαλία ή αυτό θα παραμείνει δεμένο εκεί μέχρι η κατάσταση να εξομαλυνθεί.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις