Η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τον εαν θα υπάρχει τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοίου αλλά και για να μετριάσουν τις απώλειες τους αρκετές αεροπορικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε περικοπές εργατικού δυναμικού καθώς και του προγράμματος τους.

Η Apollo Δανίας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλο το πρόγραμμα από την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ προς το αεροδρόμιο του Ακτίου το οποίο εξυπηρετεί τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Μετά από κάποιες αρχικές αλλαγές οι πτήσεις είχαν προγραμματιστεί να ξεικήσουν από τις 22 Ιουνίου ωστόσο αποφασίστηκε η οριστική ακύρωση για την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία είχε ανακοινώσει και την ακύρωση του προγράμματος και προς την Κέρκυρα(διαβάστε εδώ) ενώ παραμένουν ενεργές οι πτήσεις προς τη Ζάκυνθο.

Πρόκειται για μια ακόμα αρνητική εξέλιξη ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα δεν υπάρχουν ακυρώσεις από άλλα τουριστικά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στη Δανία και προσφέρουν πακέτα διακοπών προς τις δύο περιοχές του Ιονίου.