Την τελευταία της πτήση από την Πίζα προς το νησί μας θα πραγματοποιήσει σήμερα η αεροπορική εταιρεία Ryanair ενώ εχθές είχαμε και την τελευταία πτήση από το Μιλάνο/Μπέργκαμο.

Αρκετά νωρίτερα στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαν ολοκληρωθεί και οι πτήσεις από την Μπολόνια οι οποίες με βάση τον αρχικό σχεδιασμό της εταιρείας ήταν προγραμματισμένες να σταματήσουν κανονικά στα τέλη Οκτωβρίου.

Συνεπώς είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που δεν θα έχουμε τον Οκτώβριο καθόλου πτήσεις από την Ιταλία.

Με βάση τα στοιχεία του αεροδρομίου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι αφίξεις από τη γειτονική μας χώρα κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με τις προηγούμενες περιόδους και αναμένουμε και τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου ώστε να έχουμε την πλήρη εικόνα για το 2020.

Για την επόμενη χρονιά η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα από το Μιλάνο/Μπέργκαμο και την Πίζα ωστόσο έχει δημοσιεύσει το πρόγραμμα από την Μπολόνια.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Οκτωβρίου του 2021 η Ryanair θα εκτελεί από το αεροδρόμιο της Μπολόνιας προς την Κεφαλονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

 

 

Ας ευχηθούμε οι εξελίξεις για την επόμενη τουριστική περίοδο να είναι πιο θετικές και να υπάρξουν ακόμα περισσότερες πτήσεις από την Ιταλία προς το νησί μας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις