Η αεροπορική εταιρεία TUI Netherlands ανακοίνωσε νέες πτήσεις για το 2021 τόσο από το Άμστερνταμ όσο και από άλλα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας προς διάφορους προορισμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ζάκυνθος προς την οποία η εταιρεία την επόμενη τουριστική περίοδο θα ξεκινήσει πτήσεις από το αεροδρόμιο του Γκρόνινγκεν.

Δεν έχει ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος της έναρξης τους.

Επίσης επανέρχονται οι πτήσεις από το Ρότερνταμ από το οποίο η TUI Netherlands από τις 25 Απριλίου έως τις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Τις προηγούμενες περιόδους η εταιρεία εκτελούσε μόνο μία πτήση την εβδομάδα και επομένως υπάρχει αύξηση των δρομολογίων.

 

 

 

Η Petra Kok εκπρόσωπος της TUI Netherlands δήλωσε ότι “η Ζάκυνθος γίνεται ολοένα και περισσότερο δημοφιλής προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές για αυτό με την προσθήκη πτήσεων και από το αεροδρόμιο του Γκρόνινγκεν πέρα από το Άμστερνταμ και το Ρότερνταμ δίνουμε την ευκαιρία και στους κατοίκους που μένουν στα βόρεια τμήματα της χώρας να επισκεφτούν το ελληνικό νησί”.