Το φετινό καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία Norwegian Air η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής καθώς υπήρχαν αρκετά οικονομικά προβλήματα θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Όσλο προς την Κέρκυρα.

Το 2020 η εταιρεία είχε διακόψει τις συνδέσεις λόγω των αρνητικών εξελίξεων του κορονοϊού ωστόσο φαίνεται ότι θέλει να επανέλθει φυσικά με περιορισμένο πτητικό πρόγραμμα.

Από τις 20 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Κυριακή , Δευτέρα και Τρίτη με επιστροφή Δευτέρα ,  Τρίτη και Πέμπτη καθώς οι πτήσεις θα είναι πολύ βραδινές.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία ήταν η μοναδική που πραγματοποιούσε πτήσεις από το Όσλο προς την Κεφαλονιά αλλά δυστυχώς για το 2021 δεν συμπεριλαμβάνει το νησί μας στα σχέδια της.

Φαίνεται λοιπόν ότι χάνουμε μία ακόμα τουριστική αγορά από τις Σκανδιναβικές χώρες καθώς δεν υπάρχει σύνδεση με τη Δανία , τη Φινλανδία και τώρα τη Νορβηγία και παραμένει μόνο η Σουηδία.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προορισμούς του Ιονίου σε αντίθεση με την Κεφαλονιά και για το 2021 έχουν προγραμματιστεί αρκετές πτήσεις από τις παραπάνω χώρες τις οποίες και θα σας τις παρουσιάσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.