Costa Cruises: Παράταση στην έναρξη κρουαζιέρας | Ποια ταξίδια επηρεάζονται σε Ελλάδα

66

Η ιταλική γραμμή Costa Cruises αναθεώρησε τα σχέδια της για επανεκκίνηση, από τις 27 Μαρτίου. Και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στα ταξίδια κρουαζιέρας τον Μάιο.
Από τις αλλαγές επηρεάζονται και οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες στην Ελλάδα.

Η εταιρεία που ανήκει στην Carnival Corporation δήλωσε ότι η απόφαση της λήφθηκε λόγω των περιορισμών που εξακολουθούν να ισχύουν στην Ιταλία και την Ευρώπη.

«Τέτοια μέτρα δεν επιτρέπουν στην Εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες διακοπές κρουαζιέρας στους επισκέπτες της, ειδικά για ότι αφορά στην εμπειρία στην ξηρά», ανακοίνωσε.

Οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa, ήταν να επιστρέψει στα ταξίδια από τις 2 Μαΐου. Προσφέροντας κρουαζιέρες μιας εβδομάδας στην Ελλάδα και την Κροατία, από την Τεργέστη και το Μπάρι.

Τώρα το δρομολόγιο με πρόγραμμα κρουαζιέρας μιας εβδομάδας έχει αναβληθεί έως τις 16 Μαΐου.

Το πλοίο Costa Smeralda που ήταν να επιστρέψει την 1η Μαΐου, θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 12 Ιουνίου. Θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες μιας εβδομάδας στη δυτική Μεσόγειο στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Η Costa Cruises είπε ότι βρίσκεται στη διαδικασία ενημέρωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων και πελατών που επηρεάζονται από αλλαγές.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις