Ποια είναι η κορυφαία αγορά κρατήσεων της TUI | Πού βρίσκονται οι κρατήσεις για Ελλάδα

131

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι «ο πρωτοπόρος» στην Ευρώπη για τις κρατήσεις διακοπών για το καλοκαίρι του 2022 στην TUI.

Και είναι «ήδη μπροστά από τα επίπεδα του 2019», σύμφωνα με τον επικεφαλής του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ομίλου της Ευρώπης.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μόνη χώρα όπου οι κρατήσεις είναι ήδη παραπάνω από το 2019, είπε ο Fritz Joussen, διευθύνων σύμβουλος της TUI.

Είναι επίσης η πιο σημαντική αγορά για εμάς. Έχουμε 60 αεροσκάφη με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνήθως για το καλοκαίρι, οι κρατήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το διάστημα θα ήταν λίγο κάτω από το 40% της προβλεπόμενης χωρητικότητας σε αυτό το στάδιο.
Τώρα είναι κοντά στο 40% ήδη σε επίπεδα πριν από την κρίση και δυνητικά θα είναι υψηλότερα».

Αντίθετα, είπε ο επικεφαλής του ταξιδιωτικού οργανισμού «στη Γερμανία υστερούμε. Οι καθαρές κρατήσεις είναι 20% χαμηλότερες από τα προ κρίσης επίπεδα, αλλά τα πακέτα διακοπών είναι 20% υψηλότερα».

Όπως εξήγησε «η αύξηση της τιμής κατά 22% οφείλεται σχεδόν στο σύνολο, λόγω του μείγματος των διακοπών με περισσότερες μεγάλες αποστάσεις, μεγαλύτερες διακοπές, υψηλότερης ποιότητας διακοπές.

Οι μεγάλες αποστάσεις και οι μεσαίες αποστάσεις είναι πιο ελκυστικές από τις κοντινές σε όλες σχεδόν τις χώρες. Η Καραϊβική και το Πράσινο Ακρωτήριο είναι πολύ δυνατά.

«Οι άνθρωποι επιλέγουν πιο ακριβές διακοπές, υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Οι τιμές ανά διακοπές δεν ανεβαίνουν».
Πού βρίσκονται οι κρατήσεις για Ελλάδα

Σχετικά με την Ελλάδα, επεσήμανε πώς είναι «σε over-indexing, σε σχέση με πέρυσι κατά δύο φορές. Τα ελληνικά νησιά για το καλοκαίρι θα είναι γεμάτα. Περιμένω υψηλές τιμές.»

Ερωτηθείς εάν υπάρχει κίνδυνος επιστροφής των περιορισμών, ο Fritz Joussen είπε ότι η «Omicron ήταν ένα θέμα τον Δεκέμβριο, όχι τον Ιανουάριο, σίγουρα όχι τον Φεβρουάριο.

Ακόμη και τα υψηλά επίπεδα μόλυνσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν οδηγούν σε νοσηλεία».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις