Η Booking.com ανέστειλε την λειτουργία της σε Ρωσία και Λευκορωσία

52

Η Booking.com είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη παγκόσμια εταιρεία που ανέστειλε τις δραστηριότητες της στη Ρωσία, στο πλαίσιο υποβολής των δυτικών κυρώσεων κατά της Μόσχας για την εισβολή στην Ουκρανία.

«Κάθε μέρα που περνά, με τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία να εντείνεται, τόσο εντείνεται η πολυπλοκότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή», έγραψε ο Glenn Fogel Διευθύνων Σύμβουλος της Booking Holdings, σε ανάρτηση στο LinkedIn.
Όπως πρόσθεσε η Booking.com έχει επίσης αναστείλει τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες της και στη Λευκορωσία.

Λίγες μέρες πριν η Booking Holdings ανακοίνωσε στην σελίδα της στο twitter πως έχει δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό για τις ανάγκες στην εμπόλεμη ζώνη.
Παράλληλα επισημαίνει πώς «ανησυχούμε βαθιά για τον πόλεμο που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία και επαινούμε τη γενναιότητα των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας που βρίσκονται εκεί.
Για να βοηθήσουμε με ανθρωπιστική βοήθεια, έχουμε δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στο @ICRC και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τους υπαλλήλους μας για την αξιολόγηση της πρόσθετης υποστήριξης».

Εκτός από τον ιστότοπο εύρεση και κράτησης καταλυμάτων Booking.com, υπενθυμίζεται πώς και η Airbnb αναστέλλει τις δραστηριότητες της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Ήδη, η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν, προσωρινή στέγαση στα καταλύματα της σε έως και 100.000 πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την Ουκρανία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις