CEO Delta Airlines : Οι Αμερικανοί δεν ανησυχούν να έρθουν στην Ευρώπη

50

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είχε μέχρι στιγμής αντίκτυπο στη διατλαντική αεροπορική κίνηση των Delta Air Lines και Virgin Atlantic. Ως εκ τούτου οι αερομεταφορείς μπορούν να «αντιμετωπίσουν» τις υψηλές τιμές των καυσίμων.

Ωστόσο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Delta Air Lines, Ed Bastian, δήλωσε ότι η αυξημένη τιμή των καυσίμων «θα πρέπει να επιβαρύνει κάποια στιγμή τους πελάτες».

Ο Bastian επέμεινε: «Η Delta βρίσκεται σταθερά σε κατάσταση ανάκαμψης, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που βλέπουμε στην Ουκρανία».

Ερωτηθείς εάν οι Aμερικανοί ταξιδιώτες ανησυχούν για το ταξίδι στην Ευρώπη λόγω του πολέμου, ο Bastian ανέφερε : «Οι Αμερικανοί ταξιδιώτες δεν ανησυχούν να έρθουν στην Ευρώπη με την Delta Air Lines. Δεν έχουμε δει καμία απολύτως επίδραση στους Αμερικανούς ταξιδιώτες στην Ευρώπη».

Ο Shai Weiss, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Atlantic, συμφώνησε: «Βλέπουμε πολύ καλά σημάδια παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι κρατήσεις μας αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στα επίπεδα του 2019».

Η επιστροφή των επαγγελματικών ταξιδίων

Και τα δύο αφεντικά των αεροπορικών εταιρειών προέβλεψαν ότι τα επαγγελματικά ταξίδια θα ανακάμψουν.

Ο Bastian ανέφερε: «Τα εταιρικά μας ταξίδια έχουν επανέλθει σε ποσοστό 60% , με τις ΗΠΑ σε υψηλότερο επίπεδο από την Ευρώπη ή διεθνώς».

Ο Weiss είπε: «Συνολικά τα εταιρικά ταξίδια είναι έως και 50% των επιπέδων του 2019, πολύ μπροστά από αυτό που περιμέναμε. Προβλέπουμε ότι θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2019 μόνο μέχρι το 2024».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις