Το παρθενικό του ταξίδι στην Ανταρκτική ξεκινά το Silver Endeavour

95

Το νέο πλοίο Silver Endeavour θα ξεκινήσει το παρθενικό του για την Ανταρκτική στις 21 Νοεμβρίου 2022.

Το πιο πολυτελές πλοίο εκστρατείας στον κόσμο της Silversea, θα φιλοξενήσει στο εναρκτήριο ταξίδι του, εμπειρογνώμονες. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ιστορικοί, βιολόγοι της θάλασσας, ανθρωπολόγοι, φυσιοδίφες, κινηματογραφιστές και άλλοι.

Στο παρθενικό του ταξίδι, θα εμπλουτίσει τις εμπειρίες των επισκεπτών με διαλέξεις, εργαστήρια και εκδρομές καθώς ταξιδεύουν βαθιά στη Λευκή Ήπειρο.
Για τον εορτασμό ορόσημο, ο Conrad Combrink -SVP Expedition, Destination and Itinerary Management της Silversea- θα συνοδεύσει τους ταξιδιώτες στο επταήμερο ταξίδι με πτήση-κρουαζιέρα.

“Το πιο πολυτελές σκάφος εκστρατείας στον κόσμο, το Silver Endeavour έχει διευρύνει την πολική προσφορά της Silversea -την πιο ποικίλη στην υπερπολυτελή κρουαζιέρα εκστρατείας- για να ξεκλειδώσει εντελώς νέες εμπειρίες για τους επισκέπτες, δήλωσε ο Conrad Combrink.

Σηματοδοτώντας το 78ο ταξίδι μου στην ήπειρο, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνοδεύσω τους επισκέπτες μας καθώς θα πετάξουμε με μια αποκλειστική, επιμελημένη από τη Silversea, ναυλωμένη πτήση της DAP Antarctic Airways απευθείας στην Ανταρκτική, επιβιβάζοντας το Silver Endeavour στο King George Island, πριν περάσουμε επτά ημέρες ανακαλύπτοντας αυτόν τον παγωμένο κόσμο.

Η κορυφαία στον κλάδο μας ομάδα αποστολών θα σχεδιάσει μια εξαιρετική σειρά εμπειριών για να αναδείξει τα καλύτερα από τα παγωμένα τοπία της ηπείρου και τη μαγευτική άγρια ζωή κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας σεζόν του Silver Endeavour, ενώ ο καπετάνιος Niklas Peterstam και το πλήρωμα του θα εξασφαλίσουν μια εξαιρετική εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια -υπηρετώντας στο πλοίο από τον Σεπτέμβριο του 2021”.

Για το εναρκτήριο ταξίδι του Silver Endeavour, οι επισκέπτες της Silversea θα πετάξουν απευθείας στην Ανταρκτική με την άνεση της ευρωπαϊκής business-class μέσω της Antarctica Bridge, της αεροπορικής κρουαζιέρας της εταιρείας κρουαζιέρας, επιβιβάζοντας το πλοίο στο King George Island στις 21 Νοεμβρίου 2022.

Οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν τους πανύψηλους σχηματισμούς πάγου καθώς πλησιάζουν το βορειότερο σημείο της Ανταρκτικής Χερσονήσου.
Θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το τοπίο, με πεζοπορικές εκδρομές, περιηγήσεις με Zodiac και καγιάκ, που θα φιλοξενηθούν από την ομάδα αποστολής.

Οι μέρες θα περάσουν εξερευνώντας την Ανταρκτική Χερσόνησο, με θεάσεις τεράστιων αποικιών πιγκουίνων και άλλων ειδών άγριας ζωής, όπως φάλαινες, διάφορα άλλα είδη πουλιών και φώκιες.

Ακολουθώντας τα χνάρια διάσημων εξερευνητών, η Silversea σχεδιάζει να επισκεφθεί τα νησιά South Shetland, πριν επιστρέψει στο King George Island, όπου οι επισκέπτες θα επιβιβαστούν σε πτήση επιστροφής στην Punta Arenas.

Η κορυφαία ομάδα

Ο καπετάνιος Niklas Peterstam, ο οποίος υπηρετεί στο Silver Endeavour από τον Σεπτέμβριο του 2021, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες ως πλοίαρχος του πλοίου για την εναρκτήρια σεζόν του, μαζί με τους ανώτερους αξιωματικούς του και ένα έμπειρο πλήρωμα.

Ενισχύοντας την ηγετική θέση της Silversea στον τομέα των προορισμών, η κορυφαία ομάδα αποστολών της κρουαζιέρας θα εμπλουτίσει το ταξίδι με επίκαιρα εργαστήρια, διαλέξεις και ξεναγήσεις.

Με την επικεφαλής αποστολής Marieke Egan, η ομάδα θα επιβιβαστεί στο πλοίο πριν από τον παρθενικό του απόπλου και θα παραμείνει στο πλοίο κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας περιόδου του στην Ανταρκτική.

Εκτός από την παρουσία του διευθυντικού στελέχους της Silversea Conrad Combrink, οι επισκέπτες που θα ταξιδέψουν στο εναρκτήριο ταξίδι του Silver Endeavour θα απολαύσουν επίσης διαλέξεις για τον Ernest Shackleton και το HMS Endeavour από τον Nicholas Crane, πρώην πρόεδρο της Βασιλικής Γεωγραφικής Εταιρείας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις