Πώς η TUI “κατέστρεψε” τον γάμο δεκάδων μελλόνυμφων που ήθελαν να παντρευτούν στην Κω

44

Μελλόνυμφοι από την Βρετανία πλήρωσαν αδρά για έναν ονειρεμένο γάμο στην Ελλάδα, αλλά η TUI τερμάτισε το συμβόλαιο με το ξενοδοχείο όπου θα έμεναν.

Δεκάδες μελλόνυμφοι από την Βρετανία έχουν μείνει στον αέρα μετά την ακύρωση “των γάμων των ονείρων τους”, επειδή η TUI, από τις μεγαλύτερες εταιρίες ταξιδίων και τουρισμού, τερμάτισε το συμβόλαιο με το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου θα έμεναν.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα “The Sun”, η Emily Dabinett-Jones, 23 ετών, ήταν μία από τις τουλάχιστον 40 γυναίκες που πλήρωσαν 10.000 λίρες για το γαμήλιό τους ταξίδι το επόμενο έτος. Όμως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν δεν μπορούσε πλέον να βρει τον χώρο στον ιστότοπο της TUI.

Αφού δεν έλαβε καμία απάντηση από την TUI, η Emily επικοινώνησε με το Atlantica Holiday Village στην Κω, όπου της είπαν ότι βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την TUI μετά τη λήξη του συμβολαίου τους. Μόλις το άκουσε, ένιωσε συντετριμμένη, καθώς περίμενε πως και πως την συγκεκριμένη στιγμή.

Μια άλλη γυναίκα, η Katie Cooper, δήλωσε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους συντονιστές γάμου της TUI, αλλά δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση. “Όλοι κάναμε κράτηση με την TUI πιστεύοντας ότι ήταν μια αξιόπιστη εταιρεία και ότι θα διοργάνωνε έναν γάμο χωρίς προβλήματα” δήλωσε η ίδια.

Νωρίτερα, η TUI δήλωσε στη Sun ότι θα αποζημίωνε τα ζευγάρια, προσφέροντας ένα άλλο ξενοδοχείο σε απόσταση δέκα λεπτών με το αυτοκίνητο, ή ότι θα τους επιστρεφόταν το ποσό που δαπάνησαν για όλο το πακέτο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις