Travelport και Air France-KLM παρουσιάζουν νέο εργαλείο για ταξιδιώτες

47

Travelport και η Air France-KLM ανακοίνωσαν ότι το New Distribution Content (NDC) της Air France-KLM είναι πλέον ζωντανό στο Travelport.

Η κίνηση δίνει στους χρήστες του Travelport άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο NDC της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων αγορών, κρατήσεων, εξυπηρέτησης και ιδιωτικών ναύλων για την κάλυψη πολλών τμημάτων και ιδιαιτεροτήτων της αγοράς.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε συνεχείς τιμές και σε βοηθητικές αγορές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την επιτυχία της Air France-KLM με αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία NDC, καθιστώντας το περιεχόμενο NDC μέσω της Travelport προσβάσιμο σε πράκτορες και ταξιδιωτικούς λιανοπωλητές», δήλωσε ο Damian Hickey, Global Vice President & Global Head of Airline Partners στην Travelport.

«Μέσω του Travelport+, βοηθάμε την Air France-KLM να επεκτείνει την απλοποιημένη πρόσβαση στο περιεχόμενό της NDC και να προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές της προσφορές στους πελάτες των ταξιδιωτικών μας πρακτορείων. Αυτό το ορόσημο διασφαλίζει την Air France-KLM ως έναν καινοτόμο και ανταγωνιστικό προμηθευτή της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνει τη θέση μας ως ηγέτης της αγοράς στο NDC και στο σύγχρονο ταξιδιωτικό λιανικό εμπόριο.»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις