Emirates: Λανσάρει το πρώτο ρομπότ Check-in Assistant

24

Η Emirates εγκαινίασε το City Check-in and Travel Store στο Ντουμπάι, με τη Sara. Πρόκειται για μια φορητή ρομποτική βοηθό check-in που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους πελάτες κατά την κράτηση των ταξιδιών τους, το check-in για πτήσεις και την παράδοση των αποσκευών τους.

Βρίσκεται στο ICD Brookfield Place, το απομακρυσμένο κέντρο check-in θα επιτρέψει στους πελάτες να βελτιώσουν την εμπειρία τους χρησιμοποιώντας περίπτερα αυτόματου check-in, ειδικά γραφεία με πράκτορες της Emirates ή με τη βοήθεια της Sara. Το ρομπότ έχει τη δυνατότητα να ταιριάξει πρόσωπα με σαρωμένα διαβατήρια, να ελέγξει τους επιβάτες και να τους οδηγήσει στο χώρο παράδοσης αποσκευών.

«Το Emirates City Check In είναι η τελευταία μας προσθήκη στην ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates, δείχνοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μια σειρά από επιλογές check-in», δήλωσε ο Adel al Redha, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates.

Οι επιβάτες της Emirates που διαθέτουν έγκυρες κάρτες επιβίβασης θα απολαμβάνουν επίσης δωρεάν πρόσβαση σε επιλεγμένες εγκαταστάσεις τρόπου ζωής εντός του χώρου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις