TikTok: Ποια μέρη μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες στην Γερμανία με το εισιτήριο 49 ευρώ

62

Η Γερμανία κυκλοφόρησε επίσημα το εισιτήριο των 49 ευρώ για τη δημόσια συγκοινωνία την 1η Μαΐου. Εκτός από τους πολίτες της χώρας, όλοι οι τουρίστες θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα.

Το εισιτήριο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, γνωστό και ως Deutschlandticket, στοχεύει να κάνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς πιο ελκυστικά για όλους. Είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και μπορεί να ακυρωθεί στο τέλος του μήνα.

Όλοι οι ξένοι τουρίστες που θα αγοράσουν το εισιτήριο των 49 ευρώ θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε λεωφορεία καθώς και σε τρένα που λειτουργούν σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις.
Από την άλλη, το εισιτήριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και ταξίδια πρώτης θέσης καθώς εξαιρούνται από την προσφορά.

Η Γερμανία έχει πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε και ο χρήστης του TikTok Aoon The Traveler προτείνει μερικά αυτά που οι τουρίστες πρέπει να επισκεφθούν με το εισιτήριο των 49 ευρώ.

Γερμανία: Ποια μέρη μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες με το εισιτήριο 49 ευρώ

  • Lindau, μια πόλη στη λίμνη της Κωνσταντίας στη Βαυαρία. Το Lindau είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, διάσημο για τα υπαίθρια αξιοθέατα και την αρχιτεκτονική του, και όλοι όσοι αποφασίσουν να το επισκεφτούν σίγουρα θα περάσουν υπέροχα.
  • Το παλάτι Linderhof, το παλάτι Herrenchiemsee, το Chiemsee, το οποίο είναι μια λίμνη στη Βαυαρία, το Mittenwald, το Ferchensee και το Lautersee που είναι επίσης λίμνες στη Βαυαρία, το Europa Park και το Ammersee.
  • Το Füssen, το Κάστρο Neuschwanstein, το Landsberg am Lech, το Immenstadt, τη λίμνη Starnberg, το Garmisch-Partenkirchen, το Legoland Park και το Schloss Drachenburg.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις