Συνεχίζονται οι προσφορές για διακοπές σε Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο

42

Οι καλοκαιρινές προσφορές της τελευταίας στιγμής δεν θα είναι λίγες παρά τη συνεχιζόμενη ζήτηση, σύμφωνα με τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως δήλωσαν ότι οι ευκαιρίες εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για τους βασικούς μήνες. Παρ’ όλα αυτά παραδέχθηκαν ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από το 2022, υπογραμμίζοντας ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι ευέλικτοι.

Η κάλυψη της ζήτησης για συγκεκριμένα ακίνητα είναι δύσκολη, όπως τόνισαν για δωμάτια ξενοδοχείων ή διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων σε δημοφιλείς προορισμούς.

Ο Sebastian Ebel, διευθύνων σύμβουλος του TUI Group είπε ότι οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής θα είναι λίγες για τη γερμανική αγορά το καλοκαίρι.
Ωστόσο, οι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν ότι αυτό δεν ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία έχουν από τις καλύτερες προσφορές, ενώ τα ισπανικά θέρετρα και τα all-inclusives κρατούν σταθερά τις τιμές.

Οι προσφορές του Seaside Travel συνεχίζονται σε μέρη όπως η Κεφαλλονιά και η Σκιάθος. “Αλλά, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε τις προσφορές των 99 λιρών να επιστρέφουν”, τόνισε η ιδιοκτήτρια του Nicola Park.

Το 69% των κρατήσεων με προσφορές την περασμένη εβδομάδα στο Advantage Travel Partnership αφορούσε αυτό το καλοκαίρι, με κορυφαίους προορισμούς τα νησιά σε Ελλάδα, Κανάρια και τις Βαλεαρίδες.

Ο Tony Mann, διευθυντής του Idle Travel, είπε ότι οι τιμές σε προσφορές ανά άτομο για τον Αύγουστο ξεκινούν από περίπου 550 λίρες για τη Μεσόγειο, με κάποιες δωρεάν θέσεις για παιδιά να είναι ακόμα διαθέσιμες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις