Θέρετρα Secrets, Dreams, Alua και AluaSun ανοίγει η Hyatt στην Βουλγαρία

31

Η Hyatt Hotels Corporation ενισχύει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη. Συμπληρώνει την υπάρχουσα παρουσία των εμπορικών σημάτων all-inclusive resort της στην Ισπανία και την Ελλάδα, με το άνοιγμα τεσσάρων νέων θερέτρων στην Βουλγαρία.

Η αλυσίδα φιλοξενίας ανακοίνωσε τα εγκαίνια των Secrets Sunny Beach Resort & Spa, Dreams Sunny Beach Resort & Spa, AluaSun Helios Beach και Alua Helios Bay.
Τα νέα θέρετρα αντιπροσωπεύουν την είσοδο της συλλογής Inclusive Collection -μέρος του World of Hyatt- σε μια τρίτη ευρωπαϊκή χώρα. Οι κρατήσεις είναι πλέον διαθέσιμες μέσω όλων των καναλιών.

“Δεσμευόμαστε να φέρουμε το κορυφαίο μοντέλο all-inclusive στη Βουλγαρία με το άνοιγμα τεσσάρων θέρετρων στο Obzor και το Sunny Beach, δήλωσε ο Javier Coll, πρόεδρος του ομίλου Hyatt, υπεύθυνος για την παγκόσμια επιχειρηματική ανάπτυξη και καινοτομία, Inclusive Collection.

Αυτή η επέκταση αποτελεί απόδειξη της ανάπτυξης μας σε όλη την Ευρώπη. Ανυπομονούμε να υποδεχτούν τα θέρετρα τους επισκέπτες μας στα θέρετρα Secrets, Dreams, Alua και AluaSun για μια αξέχαστη εμπειρία”.

Οι κορυφαίοι παραθαλάσσιοι προορισμοί του Sunny Beach

Το Secrets Sunny Beach Resort & Spa βρίσκεται λίγα βήματα από την ακτογραμμή του Sunny Beach, της μεγαλύτερης πόλης θερέτρου της Βουλγαρίας, και βρίσκεται δίπλα στο φιλικό προς τις οικογένειες Dreams Sunny Beach Resort & Spa, υποσχόμενο τις εξατομικευμένες all-inclusive παροχές, οφέλη και εμπειρίες που οι επισκέπτες απολαμβάνουν κατά τη διαμονή τους σε κάθε μία από αυτές τις μάρκες.

Το Secrets Sunny Beach Resort & Spa διαθέτει 335 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, με επιλογές Preferred Club.

Συνδυάζοντας φιλόξενη αρχιτεκτονική και μια ειδυλλιακή εμπειρία για απόδραση ενός ζευγαριού, αυτό το θέρετρο προσφέρει τρεις πισίνες υπερχείλισης, μια εξωτερική πισίνα με swim-up bar, μια εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, σπα πλήρους εξυπηρέτησης, έξι εστιατόρια και τέσσερα μπαρ που προσφέρουν απεριόριστα κορυφαία εγχώρια και διεθνή αλκοολούχα ποτά.
Οι δραστηριότητες στο κατάλυμα περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, πιλάτες, γιόγκα, aqua spinning και πολλά άλλα.

Το Dreams Sunny Beach Resort & Spa διαθέτει 597 προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτια για ζευγάρια και οικογένειες, με επιλογές Preferred Club, οικογενειακές σουίτες και πρόσβαση στο Secrets Sunny Beach Resort & Spa για ενήλικες επισκέπτες.

Το θέρετρο προσφέρει εκτεταμένες δραστηριότητες για να απολαύσουν ενήλικες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων πέντε εξωτερικών πισινών, μιας εσωτερικής πισίνας, πέντε εστιατορίων, πέντε μπαρ και αθλητικών γηπέδων.
Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από το Explorer’s Club για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, το Core Zone Teens Club για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών, μια παιδική χαρά με πλαίσια αναρρίχησης και τσουλήθρες, μια παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρες και ένα πάρκο πιτσιλίσματος.

Στο πλαίσιο των αποκλειστικών παροχών Unlimited-Luxury που φέρουν την υπογραφή των Secrets και Dreams, και τα δύο θέρετρα προσφέρουν στους επισκέπτες μια ποικιλία πρόσθετων παροχών, όπως μοναδικό ημερήσιο πρόγραμμα και ζωντανή βραδινή ψυχαγωγία.

Τα θέρετρα διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια και το καθένα διαθέτει ένα παγκόσμιας κλάσης Spa by Natura Bissé.

Αυτές οι ανέσεις, σε συνδυασμό με την αποκλειστική τοποθεσία δίπλα στην παραλία, προσφέρουν στους επισκέπτες – ζευγάρια ή οικογένειες – την ευκαιρία να βυθιστούν στον πολιτισμό της γύρω περιοχής, απολαμβάνοντας περιποιητικές θεραπείες σπα, γαστρονομικές εμπειρίες με την καθοδήγηση σεφ και εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις οποίες είναι γνωστές οι μάρκες.

Ηρεμία στην παραλία του Obzor

Το AluaSun Helios Beach και το Alua Helios Bay βρίσκονται στην γαλήνια παραθαλάσσια πόλη Obzor, στον πανοραμικό δρόμο που συνδέει τη νότια και τη βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, και προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Βουλγαρίας, σε κοντινή απόσταση από τις πόλεις Βάρνα, Μπουργκάς και Νέσεμπαρ.

Το AluaSun Helios Beach προσφέρει 192 δωμάτια με εκπληκτική θέα στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, με θέα σε εκτεταμένους κήπους και χώρους πρασίνου, δημιουργώντας μια ευτυχισμένη εμπειρία θέρετρου.

Το θέρετρο προσφέρει μια ζεστή, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα, που περιλαμβάνει μια εξωτερική πισίνα με ειδικό παιδικό τμήμα της πισίνας, ένα εκτεταμένο γυμναστήριο, τρία εστιατόρια με ποικίλη γαστρονομία και τρία μπαρ που προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν με τα αγαπημένα τους ποτά.

Το Alua Helios Bay διαθέτει 318 δωμάτια με μπαλκόνια με θέα στη Μαύρη Θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ανέσεις όπως μία εξωτερική πισίνα, μία ειδική εξωτερική παιδική πισίνα, μία εσωτερική πισίνα που διαθέτει παιδικό τμήμα, γυμναστήριο και χώρο ευεξίας.

Το θέρετρο επιτρέπει στους επισκέπτες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες τους με πρόσθετες προσφορές όπως τέσσερα εστιατόρια και πέντε μπαρ που σερβίρουν μια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων για να απολαύσετε.

Και τα δύο θέρετρα διαθέτουν το Astro Club, το οποίο παρέχει δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία των παιδιών ηλικίας 4 έως 12 ετών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων που μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια πιο πολυτελή εμπειρία, το My Favorite Club παρέχει αποκλειστικές εγκαταστάσεις και πρόσθετες υπηρεσίες σε ένα ιδιωτικό τμήμα του θέρετρου.

“Τα πολυτελή all-inclusive ταξίδια εξελίσσονται και οι επισκέπτες αναζητούν πιο ολιστικές εμπειρίες που προσφέρουν τη συνέπεια μιας αξιόπιστης μάρκας σε συνδυασμό με συναρπαστικές και συναρπαστικές προσφορές στον προορισμό”, δήλωσε ο Gonzalo del Peon, Group President, Global and Commercial, Inclusive Collection, Hyatt.

Αυτά τα νέα βουλγαρικά θέρετρα ενσαρκώνουν τις επιθυμίες των σύγχρονων ταξιδιωτών και τη δέσμευση της Inclusive Collection να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών και να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Τα νέα παραθαλάσσια καταλύματα ενισχύουν την παρουσία της μάρκας Hyatt στη Βουλγαρία, ενώνονται με το υπάρχον Hyatt Regency Sofia καθώς και με το Hyatt Regency Pravets Resort, το οποίο αναμένεται να ανοίξει αργότερα φέτος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις