Αυτή η ενοικιαζόμενη έπαυλη έχει δική της πίστα αγώνων

Το απόλυτο ενοικιαζόμενο σπίτι για petrolheads υπάρχει και ονομάζεται Little Taladega γιατί εκτός από διαμονή προσφέρει και μια μικρή πίστα που μπορείς να διοργανώσεις τη δική σου Formula 1 ΑΠΟ Στάθης Πετρόπουλος

44

Αυτή η ενοικιαζόμενη έπαυλη είναι ένα όνειρο, αν σου αρέσει η αγωνιστική ατμόσφαιρα και τα αυτοκίνητα. Πρόκειται για την κατοικία με το όνομα Little Talladega και πρέπει να ξέρεις πως η Talladega είναι μια από τις πιο φημισμένες πίστες στην Αμερική λόγω μεγέθους και λόγω πολλών θρύλων που την συνοδεύουν. Η μικρή Talladega όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό και ευτυχώς ένας YouTuber πήγε και έμεινε στο τεράστιο σπίτι για να έχουμε μια εικόνα και να μας τρέχουν τα σάλια.

Το Little Talladega βρίσκεται στην Ponoma, κοντά στα σύνορα του Μιζούρι με το Αρκάνσας. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 20 άτομα καθώς έχει αρκετά υπνοδωμάτια και τα περισσότερα από αυτά είναι θεματικά.

Little Talladega Ενοικιαζόμενη Έπαυλη με πίστα για αγώνες

Έχει για παράδειγμα δωμάτιο αφιερωμένο στον Dale Earnhardt, δωμάτιο για τους λάτρεις των ιαπωνικών drift cars αλλά και δωμάτιο, όπου κάθε ένα από τα τρία κρεβάτια του είναι ένα παλιό αμερικανικό ημιφορτηγό της Dodge, της Ford και της Chevrolet.

Little Talladega Ενοικιαζόμενη Έπαυλη με πίστα για αγώνες

Το σπίτι από μόνο του προφανώς και αξίζει,ως εμπειρία τις 3.300 ευρώ που κοστίζει η κάθε νύχτα, ειδικά αν μιλάμε για 10 ή περισσότερους καλεσμένους, αλλά είναι το λιγότερο μπροστά σε όλες τις άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνει η αγωνιστική αυτή έπαυλη.

Little Talladega Ενοικιαζόμενη Έπαυλη με πίστα για αγώνες

Πρώτα από όλα έχει συνεργείο γιατί αν πας εκεί θα πας με το αυτοκίνητό σου. Το μεγάλο τολ δίπλα από το σπίτι προσφέρεται για τέτοιου είδους εργασίες και παρκάρισμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δραστηριότητες εσωτερικού χώρου.

Little Talladega Ενοικιαζόμενη Έπαυλη με πίστα για αγώνες

Αντίστοιχα η πίστα, είναι μια κανονική πίστα drift. Με σχεδίαση που βολεύει για διαφόρων ειδών αγώνες αλλά ενδείκνυται για πλαγιολισθήσεις καθώς ουσιαστικά είναι φτιαγμένη για αυτό το σκοπό. Υπάρχουν ακόμη γήπεδα τένις, μπάσκετ, ένας χώρος για baseball, παιδικές χαρές και πισίνα.

Little Talladega Ενοικιαζόμενη Έπαυλη με πίστα για αγώνες

Πρόσεξε γιατί την video ξενάγηση παρακάτω θα την λατρέψεις και από ότι είδαμε υπάρχουν διαθεσιμότητες μέσα στον Αύγουστο. Για κάτι φίλους μας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις