ΕΟΤ | Προβολή της Πελοποννήσου στη Σερβία

απο Σοφία Κοντογιάννη

37

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σερβίας διοργανώνει από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου ταξίδι εξοικείωσης στην Πελοπόννησο με τη συμμετοχή της δημοσιογράφου κας Ivana Dukcevic Buda.

Η εν λόγω δημοσιογράφος είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας https://umetnostputovanja.rs/ με πάνω από 300 άρθρα και πάνω από 14.000 φωτογραφίες, όλες δικής της παραγωγής. Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει διακριτός φάκελος για την Ελλάδα με δημοσιευμένα άρθρα σε διαδικτυακά περιοδικά.

Η κα Dukcevic θα παραγάγει αρκετές δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες της με ίδιο κείμενο και φωτογραφίες, ενώ παράλληλα προετοιμάζει βιβλίο με τις ταξιδιωτικές της ιστορίες όπου θα περιλαμβάνει και την Πελοπόννησο.

Το προφίλ των επισκεπτών στην ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γυναίκες (66%), άντρες (34%), ηλικίας 30 – 65 ετών, ελεύθεροι ή με οικογένειες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Η διάρθρωση των ακολούθων της ορίζεται από δυο ομάδες: άτομα που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν σε γνωστούς θερινούς προορισμούς όπως η Ελλάδα ή λοιπές χώρες της Μεσογείου επιθυμώντας ωστόσο ν’ ανακαλύψουν κάτι καινούριο, καθώς και άτομα που επιθυμούν να ανακαλύψουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις