Η Crystal Cruises ανακοινώνει νέα πλοία και σχέδια επέκτασης

47

Η Crystal Cruises σχεδιάζει μια μεγάλη επέκταση τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την Christina Levis, διευθύνουσα σύμβουλο της μητρικής A&K Travel Group, τέσσερα νέα πλοία θα ενταχθούν στον στόλο μέχρι το 2029.

«Στόχος μας είναι να έχουμε τέσσερις νέες κατασκευές μέχρι το τέλος του 2029. Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα μας, χωρίζοντας τους εαυτούς μας μεταξύ των ανακαινίσεων και των νέων κατασκευών», είπε.

Τα πλοία θα φιλοξενούν περίπου 220 επιβάτες, ενώ τα κλασικά πλοία θα έχουν χωρητικότητα 650 ατόμων.

Η Levis έδωσε τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής κυκλοφορίας του Crystal Serenity.

Αυτό είναι το πρώτο πλοίο Crystal που επανακυκλοφορεί μετά την εξαγορά από την Abercrombie & Kent.

Η Crystal διπλώθηκε το 2022 μετά από περισσότερα από 30 χρόνια ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας πολυτελείας στην αγορά. Όμως η εταιρεία αγοράστηκε πρόσφατα και σώθηκε από τον όμιλο A&K Travel Group, μαζί με τον ιδρυτή της Silversea Cruises Mandredi Lefebvre d’Ovidio.

Η Crystal Cruises ιδρύθηκε το 1988 και καταξιώθηκε για την υψηλής ποιότητας προσφορά τροφίμων και ποτών της, καθώς και για τη γενναιόδωρη αναλογία προσωπικού προς επιβάτες, η οποία βλέπει σχεδόν ένα μέλος του προσωπικού σε κάθε επιβάτη στο πλοίο.

Το Crystal Serenity είναι το πρώτο πλοίο που επαναλανσάρει τη μάρκα, με τα δρομολόγια να ξεκινούν αυτόν τον μήνα. Έχει ανακαινιστεί με κόστος 150 εκατομμύρια δολάρια και τώρα διαθέτει μεγαλύτερα δωμάτια από τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια του μεγέθους του. Αρχικά κατασκευάστηκε για περισσότερους από 1.300 επιβάτες, τώρα υπάρχει χώρος για λίγο περισσότερους από 700 επιβάτες, μειώνοντας τη χωρητικότητα κατά 30% για να επιτρέψουν περισσότερους δημόσιους χώρους, εστιατόρια και εκτεταμένες καμπίνες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις