Τι παίρνει μαζί του ακόμη και στις διακοπές κάποιος που λατρεύει τον αθλητισμό

12

1.  Αντιανεμικό μπουφάν

Όλοι οι λάτρεις του αθλητισμού γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα απρόβλεπτες! Γι’ αυτό, φροντίζουν να έχουν πάντα μέσα στη βαλίτσα τους ένα αντιανεμικό μπουφάν γυναικείο ή ανδρικό, το οποίο θα τους καλύψει…παντός καιρού. Ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται για κάποια εξωτερική δραστηριότητα, όπως το τρέξιμο ή η πεζοπορία, ένα αντιανεμικό μπουφάν είναι εντελώς απαραίτητο. Άλλωστε, έχει πολύ μικρό όγκο και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα σας, επομένως δεν έχετε δικαιολογία να μην το έχετε μαζί σας!

2.  Επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι

Εκτός από οικολογική επιλογή, το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι είναι επίσης και πολύ πρακτικό, αφού μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας παντού και να το γεμίζετε όταν το χρειάζεστε. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα εξοικονομήσετε και χρήματα, αφού δε θα χρειάζεται να αγοράζετε μπουκάλια με νερό κάθε φορά που διψάτε. Διαλέξτε κάποιο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο να μπορεί να κρατάει το νερό δροσερό για ώρες -να είστε σίγουροι ότι δε θα ξαναδιψάσετε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας!

3.  Κολάν γυμναστικής

Το κολάν γυμναστικής είναι ακόμα ένα απαραίτητο κομμάτι που δε θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας αν σκοπεύετε να γυμνάζεστε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας! Το καλό είναι ότι το κολάν είναι ένα πολύ ελαφρύ ρούχο, το οποίο διπλώνεται εύκολα σε ρολό και μπορεί να χωρέσει με ευκολία ακόμα και στην πιο μικρή γωνιά του σακιδίου σας. Αυτό σημαίνει ότι είτε ταξιδεύετε μόνο με ένα backpack ή με μία μεγάλη βαλίτσα μπορείτε να έχετε τουλάχιστον ένα μαζί σας. Αν είναι καλοκαίρι ή σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές σας σε κάποιο μέρος με υψηλές θερμοκρασίες, αντί για μακρύ κολάν μπορείτε να προτιμήσετε ένα κοντό!

4.  Άνετα αθλητικά παπούτσια

Ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια δεν είναι απαραίτητα μόνο για τα workout σας, αλλά και για τις βόλτες που θα κάνετε στον προορισμό των διακοπών σας! Φροντίστε λοιπόν να πακετάρετε ένα ελαφρύ ζευγάρι παπουτσιών για περπάτημα και τρέξιμο, τα οποία θα εξασφαλίσουν την άνεσή σας σε όλες τις δραστηριότητες που θα κάνετε. Παράλληλα, θα σας προσφέρουν στήριξη και άνεση στην προπόνησή σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε τραυματισμούς. Φυσικά, πακέτο με τα αθλητικά παπούτσια πάνε και οι κάλτσες, από τις οποίες θα πρέπει να πάρετε μαζί σας αρκετά ζευγάρια, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα είναι πάντα καθαρές και στεγνές!

5.  Σετ με λάστιχα

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να γυμναστείτε σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε είναι τα λάστιχα! Εκτός όμως από την ευκολία που προσφέρουν, τα λάστιχα είναι και το ιδανικό αξεσουάρ γυμναστικής για να πάρετε μαζί σας στις διακοπές επειδή δεν πιάνουν πολύ χώρο και είναι ελαφριά. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σετ με λάστιχα, τα οποία θα χωρέσουν με άνεση ακόμα και στην πιο μικρή χειραποσκευή! Πριν καταλήξετε στα κατάλληλα για εσάς όμως, σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να κάνετε όλες τις ασκήσεις που θέλετε με αυτά.

6.  Υγιεινά σνακ

Κανένας λάτρης της γυμναστικής δεν αφήνει τη διατροφή του στην τύχη όταν ταξιδεύει! Αντίθετα, φροντίζει να έχει μαζί του αρκετά υγιεινά σνακ, τα οποία θα τον βοηθήσουν να μείνει μακριά από πειρασμούς και λάθος διατροφικές επιλογές. Οι μπάρες δημητριακών, οι μπουκίτσες πρωτεΐνης και οι ξηροί καρποί είναι εξαιρετικές επιλογές, αφού δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και μπορούν πολύ εύκολα να μεταφερθούν, ακόμα και σε μακρινά ταξίδια!

Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα θα πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών σας αν σας αρέσει να γυμνάζεστε κατά τη διάρκειά τους. Μην ξεχνάτε όμως ότι το πιο σημαντικό είναι να πακετάρετε έξυπνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρετε μαζί σας, ώστε να ταξιδέψετε με άνεση, χωρίς τίποτα περιττό!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!