Which?: 5 ελληνικοί προορισμοί ιδανικοί για last minute κρατήσεις

15

Τους φθηνότερους προορισμούς για all inclusive διακοπές των Βρετανών αποκαλύπτει η Βρετανική οργάνωση προστασίας καταναλωτών Which?. Ανάμεσα στις επιλογές βρίσκονται και πέντε ελληνικοί προορισμοί, κατάλληλοι για κρατήσεις τελευταίας στιγμής αλλά και για όσουσ δεν επιθυμούν να ξοδέψουν πολλά για τις διακοπές τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 3.780 πακέτα καλοκαιρινών διακοπών που είναι διαθέσιμα προς κράτηση τον Ιούνιο του 2024 από τους μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ (Jet2holidays και Tui) και αφορούν προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Κροατία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Μάλτα, το Μαυροβούνιο, το Μαρόκο, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Τουρκία και τα Νησιά της Μάγχης.

Η έρευνα της Which? έδειξε ότι η Ζάκυνθος είναι ανάμεσα στους 10 φθηνότερους all inclusive προορισμούς για κρατήσεις πακέτων διακοπών τελευταίας στιγμής, με το μέσο κόστος ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις να ανέρχεται σε 1.190 λίρες. Ως φθηνότερος προορισμός της κατάταξης αναδείχθηκε το Αγκαντίρ και το Taghazout στο Μαρόκο, με μέση τιμή στις 1.041 λίρες.

Παράλληλα, 4 Ελληνικοί προορισμοί αναδείχθηκαν ανάμεσα στους 10 φθηνότερους ως προς την τιμή του δωματίου σε αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα, B&B και ημιδιατροφής. Η Κάλυμνος είναι ο οικονομικότερος προορισμός στην Ελλάδα για τους Βρετανούς με μέσο κόστος 7 διανυκτερεύσεων ανά άτομο στις 840 λίρες, ενώ ακολουθούν η Κεφαλονιά με 911 λίρες, η Λευκάδα με 929 λίρες και η Θεσσαλονίκη με 937 λίρες.

Η μέση τιμή που ελήφθη υπόψη στην έρευνα αφορά 7 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε στάνταρ δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, με αναχώρηση γύρω στις 3 Αυγούστου.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!