Μεγαλύτερη από ποτέ η διεθνής έκθεση τουρισμού WTM 2024

18

Για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία της προετοιμάζεται η διεθνής τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market (5-7 Νοεμβρίου 2024), με προσδοκώμενη ανάπτυξη 7% και διεύρυνση των αιθουσών της στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL London.

Στην εφετινή έκθεση θα συμμετάσχουν 4.000 εκθέτες, εκπροσωπώντας τουριστικές επιτροπές, ξενοδοχεία, brand από το χώρο των μεταφορών, υπηρεσίες τεχνολογίας και παγκόσμιας κλάσης εμπειρίες. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 80 νέοι εκθέτες.

Ταυτόχρονα  παρατηρείται αύξηση 9% στις συμμετοχές προορισμών, με 135 Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού και επιμέρους περιοχές και πόλεις. Η Αφρική σημειώνει την ταχύτερη ανάπτυξη στην έκθεση, με ηγέτες το Μαρόκο και την Αίγυπτο.

Παρατηρείται αύξηση επίσης στα ταξιδιωτικά brand που δεν αφορούν προορισμό, με αύξηση 71% στη συμμετοχή εκθετών από εταιρίες που εντάσσονται στην νέα ζώνη της έκθεσης με τίτλο «Εμπειρίες». Αύξηση 22% καταγράφεται στα brand φιλοξενίας και 16% στους εκθέτες από το χώρο της τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων, την πρώτη τους παρουσία στην έκθεση θα πραγματοποιήσουν φέτος οι KOS Island, VIET EXPERIENCES TRAVEL, China Nimbus Travel, Nimax Theatres, Kuoni Tumlare, Jabal Omar Co, Latvia Travel, Grand Prix Grand Tours, Corendon Airlines, Barclaycard Payments, Riyadh Air, Regnum Hotels και Addison Lee & Stripe Payments.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!