Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες για τους λόγους της σημαντικής πτώσης που παρουσιάζει η κρουαζιέρα στο νησί μας με τους διαχειριστές της τουριστικής πολιτικής να προσπαθούν να αποβάλλουν τις ευθύνες τους για την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Ένα επιχείρημα το οποίο αναφέρουν συνεχώς από πέρυσι στην προσπάθεια τους να αιτιολογήσουν κάπως την κατάσταση είναι ότι τα κρουαζιερόπλοια έχουν φύγει από την Μεσόγειο προς άλλους προορισμούς.

Σήμερα Τρίτη 9 Μαίου οι εικόνες από τα λιμάνια σε Κέρκυρα , Κατάκολο και Αργοστόλι αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι τα κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να επισκέπτονται τους δύο πρώτους προορισμούς εκτός από το νησί μας….!!

ΚΕΡΚΥΡΑ: Costa Deliziosa , Seabourn Encore , Norwegian Star συνολικά μεταφέρουν 5.500 τουρίστες.

ΚΑΤΑΚΟΛΟ: Msc Musica , Mein Schiff 2 συνολικά μεταφέρουν 4.500 τουρίστες.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Κανένα κρουαζιερόπλοιο…..επόμενη προγραμματισμένη άφιξη στις 25 Μαίου…!!!

Δυστυχώς κάποιοι όχι μόνο δεν φρόντισαν ώστε το τουριστικό προιόν του νησιού μας να ανανεωθεί αλλά άφησαν σε εγκατάλειψη και όλα τα τουριστικά αξιοθέατα με συνέπεια η τοπική οικονομία να δέχεται τις αρνητικές επιπτώσεις από τις παραλείψεις και τις αστοχίες τους.

Για αυτό το “ναυάγιο” της κρουαζιέρας υπάρχουν κάποιοι που φέρνουν σημαντικές ευθύνες και όσο να θέλουν να κρυφτούν η κοινωνία τους γνωρίζει πλέον….!!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Μηπως να σοβαρευτουμε λιγο και να μην γραφουμε αρθρακια στο ποδι μονο και μονο για να θιξουμε πολιτικους αντιπαλους; Μπορει να συγκριθει η κρουαζιερα στο Κατακολο και την Κερκυρα με Κεφαλονια; Στο Κατακολο οι τουριστες πηγαινουν για να επισκεφτουν την αρχαια Ολυμπια, ενα απο τα μεγαλυτερα και θαυμαστα αρχαια μνημεια στην παγκοσμια ιστορια. Η Κερκυρα με τουρισμο πανω απο 200 χρονια , εχει μια πανεμορφη πολη με πολλα αξιοθεατα και εξακολουθει να ειναι η αρχοντισα του Ιονιου. Στο Αργοστολι τι να ερθουν να δουν; Τις ευθυνες να τις αναζητησετε στους παππουδες και πατεραδες σας που μετα τους σεισμους επετρεψαν να παραμεινει το Αργοστολι ενα βλαχοχωρι και στην αγενεστατη συμπεριφορα των περισσοτερων απο τους Αργοστολιωτες προς τους τουριστες.

Comments are closed.