Από τον περασμένο Σεπτέμβριο σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας άρθρο(διαβάστε εδώ) για την απόφαση της χαμηλού κόστους εταιρείας Volotea να ξεκινήσει και προς την Κεφαλονιά πτήσεις από το αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας.

Έφτασε λοιπόν αυτή η ώρα καθώς την Τρίτη(26/6) αναμένουμε την πρώτη πτήση της εταιρείας η οποία αρχικά θα εκτελεί μία πτήση την εβδομάδα ενώ από τις 27 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου θα υπάρχει και δεύτερη πτήση κάθε Πέμπτη με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι πτήσεις αυτές σε συνδυασμό και τις υπόλοιπες των άλλων εταιρειών θα ενισχύσουν περαιτέρω τον αριθμό των Ιταλών τουριστών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στη δεύτερη θέση επισκεψιμότητας στο νησί μας.

Μία ακόμα λοιπόν αποκλειστική μας είδηση επιβεβαιώνεται δίνοντας αποστομωτικές απαντήσεις σε ορισμένους γυρολόγους της τουριστικής πολιτικής οι οποίοι προσπαθούν μάταια να μας παρουσιάσουν έστω και μία ουσιαστική επιτυχία του έργου τους πέρα από ατελείωτα ταξιδάκια αναψυχής και απονομές πλακετών στους περαστικούς της οδού Παναγή Βαλλιάνου…..!!!

Εμείς ενημερώνουμε υπεύθυνα με πραγματικά και αδιάψευστα δεδομένα αυτοί και τα παπαγαλάκια τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αστοχίες και την αναποτελεσματικά τους……

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις