And I love her | Ένα από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών

127

Ενα κλασικό αλλά συγχρόνως  pop τραγούδι αγάπης από τα ωραιότερα που γράφτηκαν ποτέ.   Δημιουργοί του ήταν οι θρυλικοί Beatles.

To  συγκρότημα που  κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, γνώρισε τεράστια επιτυχία σε όλον τον κόσμο και μέχρι σήμερα παραμένει το πιο δημοφιλές και επαναστατικό συγκρότημα που υπήρξε ποτέ.

Η  μουσική τους ανανέωσε και άλλαξε όσο τίποτα άλλο την σύγχρονη μουσική στα 7 χρόνια που κυριάρχησαν.

Σύμφωνα, μάλιστα,  με τα στοιχεία του αμερικανικού συνδέσμου δισκογραφικών εταιρειών (RIAA), αποτελεί το μουσικό συγκρότημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 178 επιβεβαιωμένες πωλήσεις, ενώ τα αντίτυπα είναι πάνω από  600 εκατομμύρια παγκοσμίως.Τα τραγούδια τους κατέκτησαν περισσότερες φορές την 1η θέση στα βρετανικά charts και σημείωσαν περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα στην ιστορία. Έχουν λάβει  10 βραβεία Γκράμυ, 1 βραβείο Όσκαρ για καλύτερη μουσική επένδυση, κι έχουν συμπεριληφθεί ως συγκρότημα στην κατάταξη του περιοδικού Time για τα 100 άτομα του 20ου αιώνα με την μεγαλύτερη επίδραση. Το 1988 εντάχθηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ ο καθένας ατομικά εισήχθη από το 1994 έως το 2015.

Το 1964  τραγουδούν το “And I love her” που συμπεριλαμβάνεται στον τρίτο δίσκο των Beatles, “A Hard Day’s Night”.

Περισσότερα για το τραγούδι εδω (κλικ)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις