DOCTOR FOOD | Εντάξει, σταφύλι τρώμε επειδή μας αρέσει. Μας κάνει όμως και πολύ καλό! Δείτε με μια ματιά πού.
1. Συμβάλλει στην πρόληψη χρόνιων νοσημάτων καθώς περιέχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες φλαβονοειδή.
2. Συμβάλλει στην προστασία της καρδιάς χάρις την πολύτιμη ουσία ρεσβερατρόλη, φυτικό συστατικό που βρίσκεται στη φλούδα του.
3. Ασκεί ισχυρή αντιγηραντική δράση, καθώς η ρεσβερατρόλη φαίνεται να βοηθά στη διατήρηση μιας φρέσκιας επιδερμίδας συμβάλλοντας στη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου.
4. Προστατεύει από διάφορες οφθαλμολογικές παθήσεις χάρις τη βιταμίνη Α που περιέχει.
5. Καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών, λόγω της περιεκτικότητάς του σε υγρό στοιχείο και της παρουσίας καλίου.
6. Ενισχύει τους αποτοξινωτικούς μηχανισμούς του σώματος βοηθώντας στην αποβολή περιττού νερού και αλάτων.
7. Βοηθά στη διατήρηση της αρτηριακή πίεσης σε σωστά επίπεδα.
8. Αντιμάχεται τη δυσπεψία και τη δυσκοιλιότητας.