Πώς μια 20χρονη έχασε 48 κιλά σε 12 μήνες με ένα απλό κόλπο στο γυμναστήριο -Από τα 114 έφτασε τα 66

Φωτογραφία: Instagram Millie’s

22

Η Μίλι Σλάτερ, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram μοιράζεται τα μυστικά της απώλειας βάρους της. Η 20χρονη ζύγιζε 114 κιλά και κατάφερε να φτάσει τα 66, μέσα σε 12 μήνες.

Η Μίλι, στέλεχος μάρκετινγκ από το Νορθάμπτονσαϊρ της Αγγλίας, δημοσίευσε ένα TikTok νωρίτερα αυτόν τον μήνα δείχνοντας το πριν και το μετά του σώματός της.

@millieangel_lifts Scales fluctuate but trying on old clothes wont lie… #transformation #weightloss #tryingonoldclothes ♬ original sound – ᴍɪᴅɴɪɢʜᴛ – SpeedMeUpG

Οι ακόλουθοί της, βλέποντας τα αποτελέσματά της, την συγχαίρουν, αποκαλώντας την «έμπνευση» και της ζητούν συμβουλές προκειμένου και εκείνοι να μπουν σε μία πιο υγιεινή ρουτίνα.

Η ίδια, δοκίμασε πολλές δίαιτες, αλλά δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, έτσι πέρυσι αποφάσισε να γραφτεί σε γυμναστήριο και να παρακολουθεί την πρόσληψη θερμίδων της.

Συγκεκριμένα, κατανάλωνε αρκετή πρωτεΐνη και διατηρούσε θερμιδικό έλλειμμα.

Πρόσφατα μιλώντας στο Newsweek δήλωσε: «Άρχισα να κάνω διάδρομο με κλίση και μετά ασχολήθηκα με την άρση βαρών, κάτι που έκανε το γυμναστήριο λιγότερο βαρετό».

Μάλιστα όπως λέει, η κλίση στον διάδρομο την βοήθησε να χάσει αρκετά κιλά. Η προπόνηση αυτή, σύμφωνα με την γυμνάστρια Λόριν Τζιράλντο, λέγεται 12-3-30 γιατί ρυθμίζεις την κλίση στο 12%, τον ρυθμό στα 3 μίλια (4 χλμ) και περπατάς για 30 λεπτά.

Φωτογραφία/Instagram
 Φωτογραφία/Instagram

Πράγματι, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Biomechanics διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες έκαψαν 17% περισσότερες θερμίδες σε κλίση 5% και 32% περισσότερες θερμίδες σε κλίση 10% από ό,τι περπατούσαν σε επίπεδη επιφάνεια.

Το περπάτημα στον διάδρομο με κλίση βοηθά επίσης στο χτίσιμο των γλουτών, του τετρακέφαλου, των οπίσθιων μηριαίων και της γάμπας.

Ακόμη, το έντονο περπάτημα μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη, τον ύπνο, τη γνωστική λειτουργία και να βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους.

Η Σλάτερ υποστηρίζει ότι οι προπονήσεις της με κλίση έχουν φέρει επανάσταση στο σώμα και το μυαλό της, λέγοντας στο Newsweek: «Μου αρέσει το πόσο δυνατή νιώθω και μου έχει δώσει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου!».

Ο Σλάτερ ενθαρρύνει άλλους που ξεκινούν ή βρίσκονται στη μέση ενός ταξιδιού απώλειας βάρους να βρουν μια άσκηση που αγαπούν και να καταγράψουν την πρόοδό τους με φωτογραφίες για να παραμείνουν παρακινημένοι.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να χάσω βάρος, ειδικά τόσο πολύ», είπε στο Newsweek. «Έτσι πρέπει τακτικά να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πόσο μακριά έχω φτάσει και πόσο περήφανη νιώθω για μένα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!